انواع کش

کش نیز از جمله لوازمی است که در فروشگاه های خرازی به فروش می رسد.در این قسمت از مقاله تصمیم داریم شمارا با انواع کش و کاربرد های آن ها آشنا کنیم پس این قسمت از مقاله را از دست ندهید.

کش ها انواع مختلفی دارند که از جمله ی آن ها می توان به کش های لباس،کش های خیاطی و…  اشاره کرد.همچنین یکی دیگر از دسته بندی هایی که برای کش در نظر گرفته می شود دسته بندی کش بر اساس نوع جنس،رنگ،عرض و… است.

کش ها معمولا از جنس چرم،لاتکس و از جنس پلاستیک هستند که دارای خاصیت ارتجاعی زیادی هستند.

هر خیاطی یا تولیدی با توجه به هزینه و کیفیتی که برای  کارهای خود در نظر دارد از یک نوع کش استفاده می کند به همین دلیل نیاز است که همیشه در فروشگاه های خرازی انواع کش ها با توجه به کیفیت آن ها وجود داشته باشد.

یکی از شاخص ترین ویژگی هایی که کش دارد سبک بودن آن است.نکته ی دیگری که در مورد کش ها باید به آن اشاره کنیم این است که این امکان وجود دارد که دو کش با رنگ و عرض یکسان،متراژ متفاوتی داشته باشند.

اما اگر بخواهیم انواع کش ها را معرفی کنیم و مورد بررسی قرار دهیم باید به موارد زیر اشاره کنیم:

کش های طبی

کش های طبی دارای عرض های 7،10،15،17،20 و 27 هستند.این نوع کش ها دارای رنگ کرم هستند و به صورت کیلویی عرضه می شوند.

از جمله ویژگی های این نوع کش می توان به قدرت و دوام آن و همچنین وجود نوارهای باریک و ریز در تار و پود آن اشاره کرد.

این کش دارای شیارهای عرضی بوده که هوا را عبور داده کمک کرده و تعرق را کمتر می کند.

به طور کلی کش های طبی دارای کاربرد های بسیار زیادی هستند که از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • درد کمر
  • درد پا
  • حفظ و نگهداری از عضلات پشت
  • سندرم تونل کارپال
  • رگ به رگ شدن مچ یا پنجه پا
  • و…

برای انواع درد مفاصل امروزه کش های طبی مخصوص وجود داشته که در داروخانه ها و مراکز عرضه تجهیزات پزشکی قابل عرضه است.

کش های نامرئی

کش های نامرئی نوعی از کش ها هستند در مواردی همچون ساخت بدلیجات،دستبند و گردنبند مورد استفاده قرار می گیرند. نکته ی دیگری که در مورد این نوع کش ها باید به آن اشاره کنیم این است که کش های دستبند دارای عرض های متفاوتی هستند.

کش های زنبوری

کش های زنبوری دارای نقش های منظمی هستند که برای مواردی همچون تزئین لباس،ساخت کمربند زنانه و… مورد استفاده قرار می گیرد.

کش های زنبوری به کش های غواصی نیز معروف بوده و برای تولید این کش از نخ استرچ نیز استفاده می شود.

کش های قیطانی

کش های قیطانی از کش های ماسوره ای ضخیم تر هستند و از جمله کاربردهای این کش می توان به مواردی همچون گل سر،کیک تولد و… اشاره کرد.

کش های قیطانی به واسطه برخورداری از حالت کشسانی مطلوب و استحکام بالا به عنوان کش ماسک نیز مورد استفاده قرار می گیرد. انواع کش قیطانی در صورتی که از کیفیت بالایی برخوردار باشند، زود پاره نشده و ماندگاری بالایی خواهند داشت.

در تولید کش قیطانی(کش ماسک) از نخ ترویرا و نخ اسپاندکس  و کش لاکرا استفاده میشود که بسته به ضخامت وکشسانی که مورد نیاز باشه از آنها استفاده می شود.

کش های ماسوره ای

کش های ماسوره ای نوعی کش های ظریف هستند که برای مصارف دوخت مورد استفاده قرار می گیرند.

کش ماسوره در انواع رنگ تولید شده اما رنگ های مشکی و سیاه دارای بیشترین کاربرد در زمینه دوخت لباس و خیاطی می باشند.

کش های جادکمه

کش های جا دکمه برای اتصال دو لبه ی لباس به واسطه ی کش و دکمه مورد استفاده قرار می گیرد.عموما این دو کش ها در لباس های کودک به دلیل تغییر سایز مورد استفاده قرار می گیرند.

کش های شلواری

کش های شلواری همان طور که از اسم آنها مشخص است نوعی کش های قیطانی هستند که برای کش شلوار  و لباس در قسمت کمر مورد استفاده قرار می گیرند.

همچنین کش های شلواری دارای دو نوع نخی و ابریشمی هستند.

کش های شلواری نخی معمولا از نخ پلی استر یا پنبه تولید شده و از استحکام و کشش بسیار خوبی برخوردار هستند. البته در تولید آن از لاستیک با نمرات 70 و 90 و…… استفاده میشود که دور آن را با نخ ترویرا می بافند.

کش های چند میل

نوع دیگر کش ها،کش های چند میل هستند که از این نوع کش ها برای ماسک های پزشکی،لباس های بیمارستانی و… استفاده می شود.همچنین عرض این نوع کش ها از 3 میل تا 2/5 سانتی متر هستند.

کش های  2.3.4.5 سانت

کش های 2،3،4،5 سانت  همان طور  که از نام آن ها مشخص است عرض آنها 2،3،4،5 سانت است و همچنین این نوع کش ها دارای دو رنگ مشکی و سفید هستند.

کش های لباس زیر مردانه

کش های لباس زیر مردانه نوعی از کش ها هستند که دارای نقش و نوشته هستند و برای لباس های زیر مردانه مورد استفاده قرار می گیرند.

کش های گن

کش های گن که با نام کش های شکم نیز شناخته می شوند دارای سه رنگ کرم،سفید و مشکی هستند.

از جمله موارد کاربرد کش گن یا کش شکم می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مناسب برای بعد از بارداری
  • مناسب برای فتق ناف
  • مناسب برای لیپوساکشن
  • مناسب برای بعد از سزارین
  • مناسب برای جلوگیری از افزایش وزن
  • برخورداری از استحکام و دوام بسیار بالا
  • قابل استفاده در تولید برخی از انواع لباس زیر زنانه
  • و…

در زمان انتخاب و خرید کش گن یا همان کش شکم باید حتما به طول و عرض کش توجه کرده تا پس از خرید مشکلی پیش نیاید.

کش لباس یا کش سوزنی

بافت این کش به صورت حلقوی تاری بوده که تارهای آن مغزی کش و پود آن نخ استرچ است.

از مهم ترین موارد کاربرد کش لباس یا همان کش سوزنی می توان موارد زیر را نام برد:

  • مناسب برای تولید انواع البسه
  • مناسب برای تولید انواع محصولات به خصوص تجهیزات پزشکی
  • قابل استفاده در تولید سرویس های آشپزخانه
  • قابل استفاده در تولید انواع روکش صندلی خودرو
  • قابل استفاده در تولید انواع لباس های ورزشی
  • مناسب برای پرده
  • مناسب برای روتختی
  • مناسب برای انواع کیف
  • و…

تمامی مشخصه های کمی کش سوزنی از قبیل سفتی، نرمی، قابلیت کشسانی، طول، عرض و… قابل تنظیم براساس نیاز و نظر مشتریان است.

لازم به ذکر است که کش لباس در مقایسه با کش شیطونکی از ارتجاع و استحکام کمتری برخوردار است.

به طور کلی در تولید کش لباس از نخ و مغزی به یک میزان استفاده می شود اما اگر میزان نخ مورد استفاده بیشتر از مغزی گردد، همواره کمتر کش آمده و وزن آن نیز بیشتر خواهد شد.

در صورت سوراخ شدن کش لباس با سوزن، به هیچ وجه انعطاف پذیری خود را از دست نمی دهد. علاوه بر آن از کش لباس هم می توان برای قسمت مخصوص عبور کش در شلوار راحتی و دامن استفاده کرد و همچنین می توان از آن برای دوخت مستقیم روی پارچه استفاده کرد.

امکان تولید کش لباس در اندازه های مختلف وجود داشته و در مدل های طاقه ای، قرقره ای، کیسه ای، فیش شده و رنگ های سیاه و سفید قابل عرضه است. مدل های طرح دار کش لباس نیز توسط برخی از شرکت ها تولید می شود که بر روی آن ها مارک برند های ورزشی مثل نایک وجود دارد. به جرات می توان گفت یکی از پرکاربردترین و پرمصرف ترین انواع کش در صنعت پوشاک، کش لباس می باشد.

کش پوتین

این کش در کفش و پوتین کاربرد دارد.

کشباف

نوعی پارچه کشی است که درآن نخ استرچ ضخیم با بافت حلقوی روی مغزی بافته می شود.

کش باریک نازنخ یا تابیده،شیطونکی

این کش به  صورت مغزی هایی است که نخ استرچ به دورآن ها تابیده و با بقیه رشته ها بافت می خورد.این کش دارای شیارهای برجسته طولی بوده و کشش و استحکام بالایی دارد.

کش خارجی یا کش چادر

این کش در چادر،کمری دامن  و پیراهن،چین پرده،چین لبه ی آستین و… کاربرد دارد.

تولید انواع کش

کارخانجات بسیار زیادی امروزه در زمینه تولید انواع کش به خصوص کش لباس فعالیت دارند و حتی واردات انواع کش نیز توسط برخی از شرکت های بازرگانی انجام می گیرد. همانطور که گفته شده هر کدام از انواع کش دارای ویژگی های به خصوصی بوده و برای موارد خاصی نیز کاربرد دارند. البته تولید مدل های مختلف کش در سایز های مختلف امکان پذیر بوده و از اندازه محدودیتی در تولید انواع کش وجود ندارد. در تولید انواع کش همواره رعایت برخی استاندارد ها بسیار حائز اهمیت بوده و رعایت نکردن این استاندارد ها باعث کاهش کیفیت و در نهایت کاهش استحکام و انعطاف پذیری کش خواهد شد.

شرکت ایران پلی استر در میان شرکت های فعال در زمینه تولید انواع کش، یکی از بزرگترین و باتجربه ترین شرکت ها به شمار می آید. انواع کش قابل تولید توسط شرکت ایران پلی استر از تمامی استاندارد ها برخوردار بوده و حتی قابلیت صادرات به کشور های مختلف را نیز دارند. از همین رو نیز شرکت ایران پلی استر در سال های اخیر موفق به صادر کردن انواع کش به کشور های مختلف حاشیه خلیج فارس شده است. از جمله انواع کش قابل تولید توسط شرکت ایران پلی استر می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کش قیطانی
  • کش سوزنی یا کش لباس
  • کش شلواری
  • کشباف
  • کش گن یا کش شکم
  • کش شیطونکی
  • و…

خرید کش سوزنی

برای خرید انواع کش روش های مختلفی وجود دارد که یکی از بهترین و مطمئن ترین روش ها خرید مستقیم و بدون واسطه از شرکت های تولید کننده انواع کش همانند شرکت ایران پلی استر می باشد. انواع کش تولید شده توسط شرکت ایران پلی استر از بالاترین کیفیت برخوردار بوده و همچنین دارای نازلترین قیمت بازار می باشد. علاوه بر آن شرکت ایران پلی استر توانایی تامین انواع کش در هر حجمی را داشته و سفارشات مشتریان را در کمترین زمان ممکن تولید و تحویل می دهد.

شرایط فروش شرکت ایران پلی استر برای مشتریان عمده به خصوص صنایع پوشاک بسیار ایده آل بوده و بسته به حجم سفارش مشتریان تخفیفات بسیار خوبی ارائه می شود.

قیمت کش سوزنی

به طور کلی فاکتور ها و معیار های مختلفی بر قیمت کش سوزنی تاثیر گذار هستند که باید آن ها را همواره در نظر گرفت. یکی از مهم ترین فاکتور های تاثیر گذار بر قیمت کش، نوع کش و کاربرد آن است. هر نوع کش دارای ویژگی ها و خصوصیاتی بوده و در انواع سایز قابل تولید است. همین موضوع نیز باعث می شود تا از نظر قیمت با یکدیگر تفاوت داشته باشند. به طور مثال کش لباس یا همان کش سوزنی با کش قیطانی از نظر قیمت با یکدیگر تفاوت دارند. فاکتور های دیگری از قبیل برند تولید کننده، کیفیت نخ بکار رفته ، حجم سفارش مشتریان، نوسانات بازار و… نیز بر قیمت انواع کش تاثیر گذار هستند.

فهرست